Statementz Media

Hvorfor bør taktekkere & byggebransjen annonseres digitalt?

I disse bransjene er det avgjørende å være tilstede der potensielle kunder søker etter dine tjenester. Digital markedsføring, spesielt gjennom Google og andre plattformer, gir deg muligheten til å øke synligheten din og nå ut til de som trenger det mest.

1. Maksimerer Synligheten:

Digital markedsføring plasserer deg foran potensielle kunder når de aktivt søker etter tjenester som for eksempel rørlegger, Snekker, Taktekker. Ved å være synlig i søkeresultater på relevante plattformer, øker du sjansene for å tiltrekke deg kvalifiserte leads.

2. Målrettet Reklame:

Med digitale annonser kan du nå din spesifikke målgruppe basert på demografi, geografi, interesser og søkeadferd. Dette sikrer at markedsføringen din når de rette personene, og øker sannsynligheten for konverteringer.

3. Øker Konkurranseevnen:

I en bransje som stadig mer konkurranse er det viktig å skille seg ut. Digital markedsføring gir deg muligheten til å konkurrere på like vilkår med større selskaper ved å komme først i søkeresultatene. 

Hvordan vi kan hjelpe!

Vi i Statementz Media™ tilbyr  skreddersydde digitale markedsføringsstrategier spesielt tilpasset behovene i byggebransjen. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å utvikle en effektiv kampanje som maksimerer synligheten din og genererer kvalifiserte leads.

Vanlige spørsmål? Klare svar!

Digital markedsføring kan være svært effektivt for å øke synligheten og skaffe flere kunder til din bedrift. Det er mange selskaper som ikke benytter seg av Digital markedsføring, man har da muligheten til å komme først i køen når kunden søker etter dine tjenester. 

Først og fremst tekst annonser på Google. Dette er en svært kostnadseffektiv måte å nå ut til dine kunder på. Google tekstannonser er annonser som dukker opp når kunden søker etter dine tjenester. Man har da muligheten til å nå ut til kunder som søker etter dine tjenester. 

Konkurransen i bransjen blir bare hardere og hardere og det er en konstant kamp om kundene. Desto viktigere er det å nå ut til din kundegruppe på den mest kostnadseffektive måten. 

Betalt annonsering på google også kalt PPC (pay per click) annonsering er en type annonsering hvor man ikke betaler for noe før kunden faktisk har trykket seg inn på din nettside. 

Fordelen er da at alle kronene puttet inn i annonsen har generert trafikk inn til nettsiden din, i motsetning til tradisjonelle markedsføringsmetoder som Radio, Avis, TV hvor kundene som blir eksponert kanskje aldri tar turen innom nettstedet, eller tar kontakt. 

Se hvordan vi kan hjelpe deg. Ta kontakt!

Klar til å ta det første steget mot økt synlighet og vekst for din blikkenslager bedrift? Fyll ut skjemaet nedenfor for en gratis konsultasjon